Projecten – Bedrijven

Referentie: Bakker Logistics
Bakker Logistics in Zeewolde is een prachtig bedrijf waar MijnHuislift de DICTATOR DHM 500 heeft mogen plaatsen. Op de foto’s is dan ook een stuk vakwerk te zien inclusief een gedeelte van het productieproces.

Kleine bedrijven
Naast grote bedrijven zijn er tegenwoordig ook veel kleine bedrijven die een lift in hun gebouw hebben. Zo zijn er bedrijven die een showroom over twee etages verspreid hebben of andere kleine bedrijfspanden. Het gemak dat een lift brengt is natuurlijk groot, maar dat is niet de enige reden om een lift in het bedrijfspand in te bouwen. De toegankelijkheid voor personen in een rolstoel of andere mensen die slecht ter been zijn is erg belangrijk.

Zoals in de afbeelding hier links is een voorbeeld te zien van een advocatenkantoor. Keurig en netjes ingericht met een nauwelijks opvallende liftschacht en cabine. Leverbaar in allerlei varianten.

Grote bedrijven
In nauwe samenwerking met architecten en eindklanten werken de ingenieurs van onze planningsafdeling passende concepten uit voor nagenoeg alle objecten. Zo ook voor de grotere bedrijven. Denkt u hierbij aan bedrijven waar u met meerdere verdiepingen en een ondergrondse parkeergarage werkt. Ook parkeergarages zelf zijn uitermate geschikt, aangezien onze liften een ruimte van wel 14 meter kunnen overbruggen.

Contact

Adresgegevens
MijnHuislift
Postbus 379
8070 AJ Nunspeet

Contactgegevens
T: 0341-369615
E: info@mijnhuislift.nl

Bedrijfsgegevens
Bankrelatie: 624891313, ABN AMRO
IBAN: NL77ABNA0624891313
BIC: ABNANL2A
KVK: 08106391
BTW-nummer: 810676886B01

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug:*
privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll Image