Disclaimer

Algemeen

MijnHuislift.nl beheren en verzorgen wij zo zorgvuldig mogelijk. Wij streven er naar om correcte en actuele informatie online te hebben. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de geüploade data tijdens het opvraag moment nog steeds correct is. Daarom kunnen aan de webpagina’s geen rechten worden ontleend. Genoemde bedragen zijn indicatief. Daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. MijnHuislift is niet aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gedateerde informatie of onjuistheden. MijnHuislift staat open voor suggesties en verbeteringen van webcontent. Onjuiste informatie kunt u aangeven via het contactformulier.

Ingevulde persoonsgegevens

Als u via ons email-adres, een elektronisch formulier of op andere wijze op onze website reageert, worden uw ingevulde gegevens verwerkt. Deze persoonsgegevens worden gebruikt om het verzoek te behandelen en/of uw reactie te beantwoorden. Gegeven gegevens zullen niet aan derden ter beschikking gesteld of gegeven worden. Gegevens gebruiken we voor doeleinden waarvoor u ze heeft achtergelaten. MijnHuislift gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.

Copyright

Op deze website staat veel informatie in de vorm van teksten en beeldmateriaal. Informatie in de vorm van teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken zijn eigendom van of in licentie bij de dealers die MijnHuislift vertegenwoordigt binnen Nederland. De eigendommen en/of licenties worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De website-bezoeker mag de inhoud van de site niet vermenigvuldigen, doorsturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de verantwoordelijke binnen MijnHuislift.

Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

MijnHuislift.nl

www.mijnhuislift.nl wil via de website informatie verstrekken en/of uw vragen te beantwoorden. Met deze achterliggende gedachte beheren we de website www.mijnhuislift.nl.

Contact

Adresgegevens
MijnHuislift
Postbus 379
8070 AJ Nunspeet

Contactgegevens
T: 0341-369615
E: info@mijnhuislift.nl

Bedrijfsgegevens
Bankrelatie: 624891313, ABN AMRO
IBAN: NL77ABNA0624891313
BIC: ABNANL2A
KVK: 08106391
BTW-nummer: 810676886B01

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug:*
privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll Image