Over Ons – DICTATOR

De naam DICTATOR staat al meer dan 80 jaar voor ervaring in het oplossen van vraagstukken rondom het sluiten van deuren en poorten. Sinds tientallen jaren ook voor sluiters voor liftdraai- en schuifdeuren en overige lifttoebehoren alsmede complete liftsystemen.

Het gamma van producten en diensten is voortdurend uitgebreid door de jaren heen, in veel gevallen op basis van specifieke wensen van de klant. Markt- en klantgerichtheid staan bij DICTATOR vanaf het begin al op de voorgrond.

DICTATOR is nu een wereldwijde groep van bedrijven, met een focus op Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Neusäß bij Augsburg in Zuid Duitsland.

DICTATOR producten worden vervaardigd in eigen productiefaciliteiten in Duitsland en enkele andere Europese landen. Dit garandeert de hoogste kwaliteit, en biedt gelijkertijd een dusdanige flexibiliteit, die ons in staat brengt aan klantspecificaties tegemoet te komen  en op korte termijn speciaal oplossingen voor diverse producten uit te werken.

Daarnaast biedt DICTATOR ook de continuïteit en zekerheid van een groot concern.

DICTATOR producten worden wereldwijd geëxporteerd en de DICTATOR groep beschikt over een groot wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen en agenten.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, oplossingsgericht advies en een uitstekende service zijn dan ook kernwaarden bij zowel MijnHuislift als onze toeleveranciers.

MijnHuislift Dictator Liften

Contact

Adresgegevens
MijnHuislift
Postbus 379
8070 AJ Nunspeet

Contactgegevens
T: 0341-369615
E: info@mijnhuislift.nl

Bedrijfsgegevens
Bankrelatie: 624891313, ABN AMRO
IBAN: NL77ABNA0624891313
BIC: ABNANL2A
KVK: 08106391
BTW-nummer: 810676886B01

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug:*
privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll Image